Sunday, December 4, 2016

mekap sanding maslida dan masliza

Assalamualaikum.


3.12.16 saya mekap pengantin kembar, maslida dan masliza.dah dua kali mekap baru tahu rupanya pasangan kembar.patut la seiras hehehe.


ini masliza(adik).sebelum dan selepas mekap.kening tak cukur dan tak gam.


closed-up mekap.




ini maslida(kakak).sebelum dan selepas mekap.kening tak cukur dan tak gam.maslida request lipstick merah.


closed-up mekap.




full dress.


terima kasih ambil khidmat mekap kami.minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk pertanyaan/booking mekap/beli foundation:
whatsapp 012-4141421(jgn call).
*saya jurusolek wanita kawasan kulim,kedah dan kawasan terdekat.


terima kasih.




Friday, December 2, 2016

mekap nikah masliza

Assalamualaikum.


2.12.16 saya mekap masliza untuk acara nikah.
hari tu saya dah mekapkan kakaknya , maslida untuk nikah, hari ni adiknya pula :)


sebelum dan selepas mekap.


kening tak cukur dan tak gam.tak letak bulu mata palsu.
keseluruhan mekap guna warna2 natural untuk acara nikah.


terima kasih ambil kidmat mekap kami.
minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk pertanyaan, booking mekap atau beli foundation,
boleh whatsapp 012-4141421(jangan call).
saya jurusolek wanita area kulim, kedah dan kawasan terdekat.


like facebook fanpage kami di:

follow instagram kami di:


terima kasih.

Sunday, November 27, 2016

mekap bersanding intan

Assalamualaikum.


27.11.16 saya mekap intan untuk majlis bersanding.


sebelum dan selepas mekap.

kening tak cukur dan tak gam.saya buat mekap pink2 untuk intan.


untuk pertanyaan, booking mekap atau beli foundation,
boleh whatsapp 012-4141421(jgn call).
*saya jurusolek wanita area kulim kedah dan kawasan terdekat.



like fb page kami di:


follow instagram kami di:


terima kasih.

Saturday, November 26, 2016

mekap bertandang syahida

Assalamualaikum.


26.11.16 saya mekap syahida untuk majlis bertandang.


sebelum dan selepas mekap.
kulit client licin gebu, senang ja nak mekap :)


kening tak cukur dan tak gam.


close-up sikit mekap ;)



terima kasih syahida ambil mekap kat kami.
minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk pertanyaan, booking mekap atau beli foundation,
boleh whatsapp 012-4141421(jgn call).
saya jurusolek wanita area kulim, kedah dan kawasan terdekat.


like page kami di:


follow instagram kami di:


terima kasih.

Friday, November 25, 2016

mekap nikah maslida

Assalamualaikum.


25.11.16 saya mekapkan maslida untuk majlis nikah.


sebelum dan selepas mekap.tak cukur kening, tak gam, tak letak bulu mata palsu.


mekap simple ja untuk majlis nikah.insyaallah untuk bersanding nanti kita mekap lagi segak nah... hihi.


close-up mekap.


terima kasih maslida ambil khidmat mekap kami.
minta maaf kalau ada salah dan silap.



untuk pertanyaan, booking mekap atau beli foundation, boleh whatsapp 012-4141421(jgn call).


like fb page kami:


follow instagram kami:



terima kasih.



Sunday, September 25, 2016

mekap bertunang kak nurul

Assalamualaikum.


24.9.16 saya mekap kawan saya, kak nurul untuk majlis bertunang.


kening tak cukur dan tak gam.


gambar guna front camera.


pertanyaan/booking mekap, sila whatsapp 012-4141421( x call).
saya jurusolek area kedah.


like fb page kami: fabulousiti beauty & closet
follow instagram kami: fabulousitibnc

 

terima kasih.

Friday, September 23, 2016

rose double loop instant shawl

Aassalamualaikum.


Rose Double Loop Instant Shawl NOW AVAILABLE !

Harga Pengenalan: RM39(Exclude Postage)
Type: Instant Shawl + Rose di kepala
Material: Heavy Chiffon
Colour Code: Rujuk Setiap Gambar
To Order: Whatsapp 012-4141421( x call)


*Sarung ja terus jadi muncung di dahi.sesuai untuk sembunyikan raut wajah yang tembam.
*hiasan bunga Rose di tepi kepala.
*Material lembut, terletak dan selesa dipakai sepanjang hari.


Maklumat Lanjut:
Instagram: fabulousitibnc


P/S: Warna Asal Mungkin Sedikit Berbeza Disebabkan Lighting, Editing, Skrin Dll.


Colour Code: Purple Lavender
To Order: Whatsapp 012-4141421(X Call)


Colour Code: Blush Pink
To Order: Whatsapp 012-4141421(X Call)


Colour Code: Rose Pink
To Order: Whatsapp 012-4141421(X Call)


Colour Code: Anchor Grey
To Order: Whatsapp 012-4141421(X Call)


Colour Code: Soft Peach
To Order: Whatsapp 012-4141421(X Call)


Colour Code: Soft Brown
To Order: Whatsapp 012-4141421(X Call)


Colour Code: Sea Green
To Order: Whatsapp 012-4141421(X Call)



Makeup By Me.
Pertanyaan/Booking Mekap: Whatsapp 012-4141421( X Call)
*Jurusolek/Mua Kedah.



Happy Shopping :)



Terima Kasih.