Sunday, September 25, 2016

mekap bertunang kak nurul

Assalamualaikum.


24.9.16 saya mekap kawan saya, kak nurul untuk majlis bertunang.


kening tak cukur dan tak gam.


gambar guna front camera.


pertanyaan/booking mekap, sila whatsapp 012-4141421( x call).
saya jurusolek area kedah.


like fb page kami: fabulousiti beauty & closet
follow instagram kami: fabulousitibnc

 

terima kasih.

Friday, September 23, 2016

rose double loop instant shawl

Aassalamualaikum.


Rose Double Loop Instant Shawl NOW AVAILABLE !

Harga Pengenalan: RM39(Exclude Postage)
Type: Instant Shawl + Rose di kepala
Material: Heavy Chiffon
Colour Code: Rujuk Setiap Gambar
To Order: Whatsapp 012-4141421( x call)


*Sarung ja terus jadi muncung di dahi.sesuai untuk sembunyikan raut wajah yang tembam.
*hiasan bunga Rose di tepi kepala.
*Material lembut, terletak dan selesa dipakai sepanjang hari.


Maklumat Lanjut:
Instagram: fabulousitibnc


P/S: Warna Asal Mungkin Sedikit Berbeza Disebabkan Lighting, Editing, Skrin Dll.


Colour Code: Purple Lavender
To Order: Whatsapp 012-4141421(X Call)


Colour Code: Blush Pink
To Order: Whatsapp 012-4141421(X Call)


Colour Code: Rose Pink
To Order: Whatsapp 012-4141421(X Call)


Colour Code: Anchor Grey
To Order: Whatsapp 012-4141421(X Call)


Colour Code: Soft Peach
To Order: Whatsapp 012-4141421(X Call)


Colour Code: Soft Brown
To Order: Whatsapp 012-4141421(X Call)


Colour Code: Sea Green
To Order: Whatsapp 012-4141421(X Call)



Makeup By Me.
Pertanyaan/Booking Mekap: Whatsapp 012-4141421( X Call)
*Jurusolek/Mua Kedah.



Happy Shopping :)



Terima Kasih.

Thursday, September 8, 2016

mekap intan untuk photoshoot

Assalamualaikum.


petang sabtu yang lepas saya mekap intan untuk photoshoot.


tanpa bulu mata palsu.mekap cepat2 ja ni.banyak produk dan teknik yang saya skip.


gambar dari photographer asm studio & gallery (aril asm).



pertanyaan/booking mekap, sila whatsapp 012-4141421( X call).
saya jurusolek kedah.





terima kasih.





Tuesday, September 6, 2016

mekap lia untuk photoshoot

Assalamualaikum.


baru-baru ni saya mekap model, lia untuk photoshoot tudung terbaru keluaran kami di fabulousiti beauty & closet.


sebelum dan selepas mekap.kening tak cukur dan tak buat teknik gam.






saya dengan model.dok sebelah model sah-sah lah kami kalah oi! haha.



pertanyaan/booking mekap:
whatsapp 012-4141421( X call).




terima kasih.

Tuesday, August 30, 2016

mekap photoshoot

Assalamualaikum.


beberapa hari yang lepas saya mekap diri sendiri untuk photoshoot.kening tak cukur dan tak gam.sekarang ni ada harga promosi kalau anda booking mekap.nak mekap untuk apa2 acara pun boleh.area kulim kedah nah.


pertanyaan/booking mekap atau belajar mekap:
whatsapp: 012-4141421(jgn call).


boleh tengok gambar2 hasil mekap dan update terkini di:


Friday, August 26, 2016

mekap azzwaa photoshoot tudung

Assalamualaikum.


lama kan saya tak update mekap kat sini? sebenarnya tahun ni saya rehat sat dari job mekap.kalau ambil pun dua tiga job saja.tapi dalam tempoh rehat dok belajar la mekap2 terkini.

now i'm back! untuk hujung tahun saya open job mekap semula.pertanyaan/booking boleh whatsapp 012-4141421(jgn call).booking sekarang ada promosi tau.murah2 saja.sekarang ni saya guna produk branded dan lebih elok.mekap pun insyaallah lagi tahan berbanding mekap kami yang dulu.


mekap pertama selepas berehat lama.mekap azzwaa untuk photoshoot tudung.kening tak cukur.sorry azzwaa, rushing mekap lupa nak softkan sikit bahagian kening.tak letak bulu mata palsu.mekap kat mata buat simple sebab mata azzwaa sensitif dan keseluruhan mekap guna earth colour sahaja.



thanks azzwaa dan pn.lily.




pertanyaan/booking mekap atau belajar mekap:-
whatsapp ONLY: 012-4141421(jgn call).



facebook page: fabulousiti (fabulousiti beauty & closet)
instagram: fabulousitibnc







Monday, June 27, 2016

mekap bersanding azirah

Assalamualaikum.


mekap.
tarikh: 28.5.16
client: azirah.
acara: bersanding.


sebelum dan selepas mekap.


cantik client kali ni.bentuk mata ada kelopak dan skintone ala2 hindustan atau pakistan sikit.
paling penting client ni tak cerewet.senang saya nak buat mekap yang sesuai dengan dia ;)

kening tak cukur dan tak gam.bentuk dan kemaskan ja.
eyeshadow campur2 earth colour.
eyeliner dan maskara letak warna hitam.
pipi letak pink peach campur oren samar dan blend bagi nampak smooth.
bibir saya letak lip liner, lipstick dan lip cream warna ni.tone peach nak ke brown gelap sikit.
skintone macam client ni cantik kalau letak warna macam ni.


siap.thanks client ;)


mekap ni saya ada letak smooth skin foundation campur dengan foundation lain.yes, foundation ni boleh ja campur dengan foundation lain.smooth skin foundation dapat bantu cover parut, jerawat, dark circle dan kulit akan nampak glowing2.untuk order boleh terus whatsapp 012-4141421(jgn call).


saya jurusolek wanita untuk kawasan kulim, kedah dan kawasan terdekat.


PROMOSI !
booking mekap sekarang akan dapat harga promosi murah2 je.


booking mekap/ kelas mekap:
whatsapp 012-4141421(jgn call).


like page kami:


follow instagram kami:


tq.