Friday, August 26, 2016

mekap azzwaa photoshoot tudung

Assalamualaikum.


lama kan saya tak update mekap kat sini? sebenarnya tahun ni saya rehat sat dari job mekap.kalau ambil pun dua tiga job saja.tapi dalam tempoh rehat dok belajar la mekap2 terkini.

now i'm back! untuk hujung tahun saya open job mekap semula.pertanyaan/booking boleh whatsapp 012-4141421(jgn call).booking sekarang ada promosi tau.murah2 saja.sekarang ni saya guna produk branded dan lebih elok.mekap pun insyaallah lagi tahan berbanding mekap kami yang dulu.


mekap pertama selepas berehat lama.mekap azzwaa untuk photoshoot tudung.kening tak cukur.sorry azzwaa, rushing mekap lupa nak softkan sikit bahagian kening.tak letak bulu mata palsu.mekap kat mata buat simple sebab mata azzwaa sensitif dan keseluruhan mekap guna earth colour sahaja.



thanks azzwaa dan pn.lily.




pertanyaan/booking mekap atau belajar mekap:-
whatsapp ONLY: 012-4141421(jgn call).



facebook page: fabulousiti (fabulousiti beauty & closet)
instagram: fabulousitibnc







Monday, June 27, 2016

mekap bersanding azirah

Assalamualaikum.


mekap.
tarikh: 28.5.16
client: azirah.
acara: bersanding.


sebelum dan selepas mekap.


cantik client kali ni.bentuk mata ada kelopak dan skintone ala2 hindustan atau pakistan sikit.
paling penting client ni tak cerewet.senang saya nak buat mekap yang sesuai dengan dia ;)

kening tak cukur dan tak gam.bentuk dan kemaskan ja.
eyeshadow campur2 earth colour.
eyeliner dan maskara letak warna hitam.
pipi letak pink peach campur oren samar dan blend bagi nampak smooth.
bibir saya letak lip liner, lipstick dan lip cream warna ni.tone peach nak ke brown gelap sikit.
skintone macam client ni cantik kalau letak warna macam ni.


siap.thanks client ;)


mekap ni saya ada letak smooth skin foundation campur dengan foundation lain.yes, foundation ni boleh ja campur dengan foundation lain.smooth skin foundation dapat bantu cover parut, jerawat, dark circle dan kulit akan nampak glowing2.untuk order boleh terus whatsapp 012-4141421(jgn call).


saya jurusolek wanita untuk kawasan kulim, kedah dan kawasan terdekat.


PROMOSI !
booking mekap sekarang akan dapat harga promosi murah2 je.


booking mekap/ kelas mekap:
whatsapp 012-4141421(jgn call).


like page kami:


follow instagram kami:


tq.


Thursday, June 2, 2016

mekap bersanding shahidatul

Asslamualaikum.


mekap.
tarikh: 28.5.16.
client: shaidatul.
acara: bersanding.


sebelum dan selepas mekap.


client request mekap natural, so saya buat mekap macam ni.
kening tak cukur, tak gam.bentuk dan kemaskan ja.
eyeshadow letak earth colour dan blend bagi soft.
pipi letak warna merah samar campur oren samar dan blend bagi nampak natural.
lipliner, lipstick dan lip cream letak warna dari tone brown peach.


mekap ni saya ada letak smooth skin foundation keluaran fabulousiti beauty & closet.
foundation ni bantu cover parut, jerawat, dark circle dan kulit akan nampak glowing2.
untuk order boleh terus whatsapp 012-4141421(jgn call).


saya jurusolek wanita untuk kawasan kulim, kedah dan kawasan terdekat.


PROMOSI !
booking mekap sekarang akan dapat harga promosi murah2 je.


booking mekap/ kelas mekap:
whatsapp 012-4141421(jgn call).


like page kami:


follow instagram kami:


tq.



Tuesday, May 24, 2016

mekap bersanding(bertandang) farah.

Assalamualaikum.


mekap.
acara: bertandang
tarikh: 15.5.16
client: farah.


sebelum dan selepas mekap.
ini kali kedua mekap farah.thanks farah ambil dua kali mekap.
mekap tak cukur kening, tak buat teknik gam dan tak letak bulu mata palsu.
sorry nah, lighting over cerah pulak hehe.


gambar kiri guna studio lighting, gambar kanan guna natural lighting.


mekap ni saya letak smooth skin foundation.
dapat bantu cover parut, jerawat, cela2 kulit, dark circle dan tutup tepi kening yang berserabut supaya nampak kemas terbentuk tanpa cukur.hasil mekap nampak flawless, gebu, glowing dan tahan lama.
RM49 tak termasuk pos.kalau nak order boleh whatsapp 012-4141421(jgn call).


PROMOSI !
booking mekap sekarang akan dapat harga promosi murah2 je.


booking mekap/ kelas mekap:
whatsapp 012-4141421(jgn call).


like page kami:


follow instagram kami:


tq.

Tuesday, May 10, 2016

mekap bertunang asyikin

Assalamualaikum.


mekap.
acara: bertunang.
client: asyikin.
date: 30.4.16


sebelum dan selepas mekap.
kening tak cukur dan tak gam.mekap keseluruhan guna warna soft dan teknik simple ja.


thanks asyikin mai mekap kat sini.minta maaf kalau ada salah dan silap.


mekap ni saya letak smooth skin foundation.
dapat bantu cover parut, jerawat, cela2 kulit, dark circle dan tutup tepi kening yang berserabut supaya nampak kemas terbentuk tanpa cukur.hasil mekap nampak flawless, gebu, glowing dan tahan lama.
RM49 tak termasuk pos.kalau nak order boleh whatsapp 012-4141421(jgn call).


PROMOSI !
booking mekap sekarang akan dapat harga promosi murah2 je.


booking mekap/ kelas mekap:
whatsapp 012-4141421(jgn call).


like page kami:


follow instagram kami:


tq.

Wednesday, May 4, 2016

mekap bersanding farah

Assalamualaikum.


mekap.
acara: bersanding.
client: farah.
date: 30.4.16


sebelum dan selepas mekap.
cantik mata farah ni.kening tak cukur dan tak gam.saya ikut bentuk asal dan kemaskan.tak boleh buat kening halus sangat dari kening asal.
mekap yang lain letak warna soft2 ja sebab nak bagi efek ala2 doll sikit.


thanks farah mai mekap kat tempat saya ni.minta maaf kalau ada salah silap.jumpa lagi bulan 5 ni untuk mekap bertandang pula, insyaallah.


mekap ni ada guna smooth skin foundation keluaran fabulousiti beauty & closet.
boleh bantu cover parut, jerawat, cela2 kulit, dark circle dan tutup tepi kening yang berserabut, nampak lah macam cukur padahal tak cukur pun.
mekap akan nampak flawless, gebu, glowing dan tahan lama.
untuk beli boleh whatsapp 012-4141421(jgn call).rm49 tak termasuk pos.


pertanyaan dan booking mekap/ kelas mekap:
whatsapp 012-4141421(jgn call).

like page kami:

follow instagram kami:


tq.

Tuesday, April 26, 2016

mekap photoshoot ina

Assalamualaikum.


mekap.
tarikh: 16.4.16
client: kak ina.
acara: photoshoot.


sebelum dan selepas mekap.
mekap flawless gini guna smooth skin foundation.kalau nak order boleh tengok dekat fb page http://www.facebook.com/fabulousiti atau whatsapp 012-4141421(jgn call).


kak ina request mekap biasa yang natural je.
untuk foundation dan tutup cela, saya guna smooth skin foundation.
kening tak cukur, tak gam.bentukkan ja bagi nampak kemas dan natural.tepi kening tu saya tutup guna smooth skin foundation, so nampak lah kemas tak perlu cukur pun.
eyeshadow saya letak warna coklat gelap campur gold sikit.
eyeliner dan maskara letak warna hitam.
pipi letak blusher natural pink blend dengan shading.
untuk bibir letak lip liner pink gelap, lip cream matte pink dengan lip gloss pink.


terima kasih kak ina ambil mekap kat kami.minta maaf kalau ada salah dan silap.
dulu pernah mekap kak ina untuk bersanding, itu dah lama tu.beberapa tahun lepas tu.
kali ni mekap phostohoot pula.tq2.. hehe.


ni lah smooth skin foundation yang saya guna dalam mekap ni.kod warna natural sesuai dengan kebanyakan tone kulit.membantu menutup parut, jerawat, cela, tepi kening yang berserabut dan dark circle di bawah mata.hasilnya mekap nampak flawless, gebu, dan glowing.mekap tahan lama dan tekstur pula ringan dan lembut di kulit.harga RM49.untuk maklumat lanjut boleh tengok di fb page http://www.facebook.com/fabulousiti dan untuk membeli boleh whatsapp 012-4141421(jgn call).



PROMOSI!!!
booking mekap atau kelas mekap sekarang saya akan bagi harga diskaun.
whatsapp 012-4141421(jgn call).


like page:

follow instagram:


tq.